Tot 50% korting bij Vertbaudet.nl

Tot 50% korting bij Vertbaudet.nl
Bekijk Actie
Klik en Open Website
Vertbaudet.nl ( visit store )

Geniet van geweldige kortingen bij Vertbaudet.nl tijdens hun speciale actie! Van 27 maart 2024 tot en met 1 april 2024 kunnen klanten profiteren van kortingen tot wel 50% op geselecteerde items.

  • Actie: Tot 50% korting op geselecteerde items
  • Geldigheid: 27 maart 2024 tot en met 1 april 2024
  • Voorwaarden: Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met lopende promotieacties, basics, essentials, externe merken, licentieproducten en luiers van Vertbaudet.

Mis deze kans niet om te besparen op kwaliteitsproducten voor jou en je kinderen! Wees er snel bij, want deze aanbieding is slechts voor een beperkte tijd geldig.

Vertbaudet staat bekend als het toonaangevende Europese merk op het gebied van kindermode en -verzorging. Sinds de oprichting in 1963 heeft Vertbaudet zich ontwikkeld tot een autoriteit met 8 websites die jaarlijks meer dan 100 miljoen bezoeken ontvangen en 20 miljoen producten per jaar verkopen. Met een focus op expertise en creativiteit biedt Vertbaudet een exclusief assortiment dat voldoet aan de behoeften van kinderen (0 tot 12 jaar) en moeders, variërend van mode tot homeartikelen, kinderverzorging, speelgoed en zwangerschapsartikelen.