Bespaar op entreetickets voor Space Expo bij Tripper.nl

Bespaar op entreetickets voor Space Expo bij Tripper.nl
Bekijk Actie
Klik en Open Website
Tripper ( visit store )

Tripper.nl biedt een fantastische korting op entreetickets voor Space Expo! Nu kun je een entreeticket voor Space Expo kopen voor slechts €11,20 in plaats van de reguliere prijs van €14. Deze aanbieding is geldig tot en met 30 juni 2024, dus mis deze kans niet om een fascinerende en educatieve dag te beleven voor een gereduceerde prijs.

Space Expo is het officiële bezoekerscentrum van ESA ESTEC en biedt een unieke kijk in de wereld van ruimtevaart en technologie. Gelegen in Noordwijk, Nederland, is het de ideale bestemming voor iedereen die geïnteresseerd is in ruimtevaart, van kinderen tot volwassenen. Bij Space Expo ontdek je alles over de geschiedenis van ruimtevaart, de huidige missies en toekomstige plannen.

Bezoekers kunnen genieten van diverse interactieve tentoonstellingen, waaronder echte ruimtepakken, satellieten en schaalmodellen van raketten. Een van de hoogtepunten is de levensgrote mock-up van het internationale ruimtestation ISS, waar je kunt ervaren hoe astronauten in de ruimte leven en werken. Daarnaast biedt Space Expo regelmatig boeiende lezingen en workshops die je kennis over de ruimtevaart verder vergroten.

Met de korting op entreetickets via Tripper.nl kun je deze spannende attractie bezoeken voor een lagere prijs. Tripper.nl staat bekend om zijn geweldige deals en uitstekende klantenservice. Bezoek de website en profiteer van deze unieke kans om Space Expo te bezoeken voor een gereduceerde prijs. Zorg ervoor dat je je tickets bestelt voor 30 juni 2024 om te genieten van deze speciale aanbieding.