30% korting op je favoriete artikel bij Vertbaudet.nl

30% korting op je favoriete artikel bij Vertbaudet.nl
Bekijk Actie
Klik en Open Website
Vertbaudet.nl ( visit store )

🍂🛋️ Herfstkoopjes bij Vertbaudet: 30% Korting op Jouw Cocoon-Item! 🛋️🍂

De dagen worden korter, en dat betekent dat het tijd is om te cocoonen in stijl! Bij Vertbaudet hebben we precies wat je nodig hebt om je huis knus en gezellig te maken voor de herfst. Van 14 september 2023 tot en met 25 september 2023 kun je profiteren van een exclusieve aanbieding: krijg 30% korting op jouw favoriete artikel uit de “Aanrader als u wilt cocoonen”-selectie op vertbaudet.nl!

🏡 Cocoon in Stijl: Ontdek onze uitgebreide selectie van items die je huis gezelliger maken. Van warme dekens en zachte kussens tot sfeervolle verlichting en knusse tapijten – we hebben alles om jouw ruimte om te toveren tot een cocoonparadijs.

🍁 Herfstmode: Ga in stijl de herfst in met onze comfortabele kledingcollectie. Van zachte truien tot warme jassen, je zult er niet alleen gezellig uitzien, maar je ook zo voelen.

👶 Baby- en Kinderartikelen: Vergeet de kleintjes niet! Ontdek onze schattige baby- en kinderartikelen om hun ruimte net zo knus te maken als die van jou.

Voorwaarden van toepassing:

  • Geldigheid: 14 september 2023 t/m 25 september 2023.
  • Geldig op jouw favoriete artikel van de “Aanrader als u wilt cocoonen”-selectie.
  • Niet geldig in combinatie met lopende promotieacties.
  • Niet van toepassing op basics, externe merken, licentieproducten en luiers van Vertbaudet.

Maak van deze herfst een seizoen om te herinneren met Vertbaudet! Kies jouw favoriete cocoon-item en ontvang 30% korting. 🍂🏡