Afbeelding van bruder Claas Axion 950 met voorlader 03013
 

bruder Claas Axion 950 met voorlader 03013

De Claas Axion 950 van bruder is net als het origineel de meest innovatieve tractor van Claas. Dit eersteklas model wordt gekenmerkt door een lange wielbasis, superieure gewichtsverdeling en een bediening die eenvoudiger is dan ooit. De cabine is volledig van glas en heeft eenvoudig te openen deuren. De opklapbare motorkap geeft een blik op de indrukwekkende motor. Het heeft een uitstekende handling en rijcomfort, dankzij de pendelas en verlenging van het stuurwiel die door het dak is gestoken. De in hoogte verstelbare achterkoppeling is compatibel met alle aanhangers uit de Professional serie.

Prijs: 43.99 bij Alternate

Ga naar Alternate
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Alternate

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
bruder Claas Axion 950 met voorlader 03013
Van 39.99 / Voor 43.99 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor bruder Claas Axion 950 met voorlader 03013

bruder Claas Axion 950 met voorlader 03013, claas, axion, , bruder, net, origineel, meest, innovatieve, tractor, claas, dit, eersteklas, model, gekenmerkt, door, lange, wielbasis, superieure, gewichtsverdeling, bediening, eenvoudiger, dan, ooit, cabine, volledig, glas, eenvoudig, openen, deuren, opklapbare, motorkap, blik, indrukwekkende, motor, uitstekende, handling, rijcomfort, pendelas, verlenging, stuurwiel, door, dak, gestoken, hoogte, verstelbare, achterkoppeling, compatibel, alle, aanhangers, uit, professional, serieModelvoertuig bruder Claas Axion 950 met voorlader 03013 vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!