Afbeelding van Mammut Jas Zinal HS Hooded voor heren - LichtGroen - Maten: M, L, XL - Sale
 

Mammut Jas Zinal HS Hooded voor heren - LichtGroen - Maten: M, L, XL - Sale

Mammut Jas Zinal HS Hooded voor heren - LichtGroen - Maten: M, L, XL - Sale - Het Zinal HS Hooded Jacket Men profiteert van de nieuwste Mammut-technologie├źn. Georganic 3D Technology maakt dit wandeljack extreem comfortabel om te dragen en een snit die rechtstreeks op jouw natuurlijke bewegingen is afgestemd biedt een grote bewegingsvrijheid. Het jack is ook perfect in slecht weer dankzij het waterdichte buitenmateriaal en de waterdichte ritsen. Een capuchon met een verstevigde klep voegt de laatste hand toe aan zijn beschermende eigenschappen. De Zinal HS Hooded Jacket Men maakt tenslotte ook nog behoorlijk indruk met zijn hoogwaardige afwerking!

Prijs: 179.97 bij ASadventure

Ga naar ASadventure
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van ASadventure

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Mammut Jas Zinal HS Hooded voor heren - LichtGroen - Maten: M, L, XL - Sale
Van 299.95 / Voor 179.97 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Mammut Jas Zinal HS Hooded voor heren - LichtGroen - Maten: M, L, XL - SaleBuitenkleding Mammut Jas Zinal HS Hooded voor heren LichtGroen Maten M L XL Sale vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!