Afbeelding van Lex & Max Hondenkussen Tivoli Grijs - Ovaal - 100cm - Kussenhoes
 

Lex & Max Hondenkussen Tivoli Grijs - Ovaal - 100cm - Kussenhoes

Lex & Max Hondenkussen Tivoli Grijs - Ovaal - 100cm - Kussenhoes Behandel een Lex en Max hondenkussen als je eigen dekbed! Lex en Max biedt voor al haar hondenkussens losse hoezen aan. Als je meerdere hoezen hebt aangeschaft kan de ene hoes worden gewassen in de wasmachine terwijl er een schone frisse hoes al om het kussen zit. De ovale buitenhoes “Tivoli” uit de Lex&Max collectie is mooi door z'n eenvoud. • Materiaal: de buitenhoes van dit hondenkussen is gemaakt van 100% kwaliteitskatoen en is afgewerkt met een stijlvolle bies. Ook deze Lex en Max items zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. Deze soepele en zachte hoes heeft geen specifieke onder- of bovenkant. Beide kanten zijn dus te gebruiken. • Afmeting: de ovale hondenkussens van Lex en Max passen prima in zowel kunststof- als rieten hondenmanden met een binnenmaat van 100cm. • Sluiting: de buitenhoes is aan de zijkant voorzien van een lange rits zodat de hoes eenvoudig te vullen is. • Wasvoorschrift: de buitenhoes mag binnenstebuiten gewassen worden op 30°C. • Vulling: de ideale vulling voor deze hoes is een Lex en Max premium binnenkussen ovaal 100cm. De verwisselbare hoes kan gewassen worden in de wasmachine.

Prijs: 21.49 bij 2LHome

Ga naar 2LHome
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van 2LHome

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Lex & Max Hondenkussen Tivoli Grijs - Ovaal - 100cm - Kussenhoes
Van 24.94 / Voor 21.49 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Lex & Max Hondenkussen Tivoli Grijs - Ovaal - 100cm - Kussenhoes

Lex & Max Hondenkussen Tivoli Grijs - Ovaal - 100cm - Kussenhoes,Lex Max Hondenkussen Tivoli Grijs Ovaal 100cm Kussenhoes vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!