Afbeelding van Hama Booklet guard Pro Galaxy A40 Telefoonhoesje
 

Hama Booklet guard Pro Galaxy A40 Telefoonhoesje

Hama Booklet guard Pro Galaxy A40 Telefoonhoesje - Met de Hama booklet 'Guard Pro' Galaxy A40 maak je foto's en video's met jouw smartphone zonder hem uit de stijlvolle beschermhoes te halen. Voordelen van de Hama booklet 'Guard Pro' * Complete bescherming voor en achterkant * Gemaakt van kunstleer met stevige magneetsluiting * Vak aan binnenzijde voor een pasje of visitekaartje * Handige standfunctie voor bekijken van video's Een complete beschermhoes De Hama Guard Pro beschermhoes biedt perfecte bescherming aan alle kanten van jouw waardevolle Samsung Galaxy A40. De hoes heeft een zachte binnenvoering ter bescherming van het gevoelige display en de achterkant van de smartphone. Hiernaast vind je aan de binnenkant een insteekvak voor een bakpasje of een visitekaartje en zorgt de magneetsluiting ervoor dat het hoesje netjes sluit. Ontdek meer over hama ()

Prijs: 22.95 bij Expert

Ga naar Expert
Meer informatie

Klik hier voor het complete assortiment van Expert

Toevoegen aan winkelwagen

Voorraadlijst Productnaam Prijs  
Hama Booklet guard Pro Galaxy A40 Telefoonhoesje
Van 28.00 / Voor 22.95 Bezoek Winkel

Vergelijkbare producten voor Hama Booklet guard Pro Galaxy A40 TelefoonhoesjeTelefoons Hama Booklet guard Pro Galaxy A40 Telefoonhoesje vindt u bij Aanbiedingvinden.nl


Aanbiedingvinden.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site!